Utran saaret

Tervetuloa virkistäytymään Utran saariin kaikkina vuodenaikoina. Utran saaret ovat kaikille avoin ulkoilualue, Utran puukoulua vastapäätä.
Saarien alueella on maksuttomassa käytössä kolme laavua. Saarten alueella on myös vierasvene laituri ja kalastuslaituri.
Koirat on pidettävä alueella kytkettyinä. Mopoilu ja polkupyöräily on kielletty alueella. Huolehdithan myös saaren puhtaudesta laittamalla roskat  roska-astioihin..
Onkiminen, pilkkiminen ja kalastonhoitomaksuun tai ikään perustuva viehekalastus on kielletty karttaan punaisella merkityillä alueilla. ks kartta
Leiriytyminen Utran saareen on kielletty!

Mikäli puut ovat loppuneet laavuista / kotamajasta, voit niitä kysyä Utran puukoulun asukastuvalta, joka sijaitsee Utran saarien vastapäätä (keltainen puurakennus Utrantie 91, 80170 Joensuu)

Kaikenlainen palaute on tervetullutta Utran saarista!
Saarissa järjestettävistä tapahtumista ilmoitetaan erikseen.

Utran asukasyhdistys ei toimita puita laavuille metsäpalovaroituksen ollessa voimassa.
Ethän sytytä nuotioita metsäpalovaroituksen ollessa voimassa.

Tulevia tapahtumia
24.5.2021
Kesäkahvit Utran saaren kodalla
Laavut

Kalastajan laavu

Lassin laavu

Sahurin laavu

Kalastajan laavu
Vuokrattava kotamaja
Lassin Laavu
Sahurin laavu

*Onkiminen, pilkkiminen ja kalastonhoitomaksuun tai ikään perustuva viehekalastus on kielletty karttaan punaisella merkityillä alueilla.

Vuokrattavat tilat

Yhdistys vuokraa Utran saaren kotamajaa yksityisille ja yhteisöille eri tilaisuuksiin.

Valokuvia

Utran Asukasyhdistys